Vond Bulgaarse kandidate Eurovisiesongfestival inspiratie voor outfit in… Kuurne?

Redactie KW

Opmerkzame kijkers wisten donderdagavond het logo te spotten tijdens de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival.

https://www.youtube.com/watch?v=OeZhebdch2M

Als het over het Eurovisiesongfestival gaat, zijn verhalen over plagiaat en copycats schering en inslag. De componisten maken soms stiekem een doorslagje van een bekend riedeltje, er wordt al eens een gitaarriff geleend of af en toe wordt er zelfs schaamteloos een refrein gepikt.

Vond Bulgaarse kandidate Eurovisiesongfestival inspiratie voor outfit in... Kuurne?

En ook vestimentair wordt er al eens gespiekt, zo blijkt. Enkele inwoners van Kuurne die aan het kijken waren naar de tweede halve finale op donderdagavond, zagen plots een vertrouwd object opduiken toen Poli Genova, de kandidate voor Bulgarije het beste van zichzelf gaf. De zangeres was getooid in een ‘moderne’ outfit die met lichtgevende elementen ook bijzonder handig leek in het verkeer en had ook bijpassende oorringen meegekregen. Die accessoires waren bovendien exact dezelfde vorm als de gestileerde ‘K’ in het logo van Kuurne.

Verschillende mensen lieten het weten aan burgemeester Francis Benoit, die het ook deelde op zijn Facebookpagina. De burgemeester, die een groot muziekliefhebber is, gaat voor zover bekend geen klacht indienen, maar misschien probeert hij de zangeres wel eens te strikken voor de Ezelsfeesten!

(FV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier