"We worden nú al op straat aangeklampt"

13/04/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 12/04/18 om 14:49

Nu de studioshows van 'Belgium's Got Talent' in alle hevigheid losbarsten, bereiken ook de zenuwen van Lone Haelemeersch en Nathan Carpels samen het dansduo Twice stilaan het kookpunt. De golden buzzer tijdens de audities legt de verwachtingen meteen torenhoog. "Onze ultieme droom is om als professioneel dansduo door het leven te stappen."

Half Vlaanderen keek tijdens de eerste aflevering van Belgium's Got Talent met opengesperde mond naar de auditie van de Ingelmunsterse Lone Haelemeersch (14) en Nathan Carpels (15) uit Rumbeke. De twee dansen al vijf jaar samen bij het gerenommeerde Life Danscenter in Izegem en vormen het duo Twice. "Dansen is ons leven, maar we hadden nooit durven denken dat het zó'n vaart zou lopen", glimlacht Lone. "Toen we ons samen met onze ouders tijdens oudejaarsavond 2016 voor Belgium's Got Talent besloten in te schrijven, wilden we gewoon eens van het avontuur proeven. Maar na die fameuze golden buzzer wisten we even niet waar we het hadden. We waren erg onzeker het podium opgestapt... Het was de verrassing van ons leven. Die volle schouwburgzaal in Antwerpen na ons optreden uit het dak zien gaan, dat was onbeschrijfelijk. We voelen de haren op ons lijf nog overeind komen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!