"Voor iedereen goed doen, kan simpelweg niet"

03/11/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 02/11/17 om 11:02

Dierenwelzijn is zelden zo'n hot topic geweest als het afgelopen jaar. Chris Dusauchoit, presentator en notoir dierenliefhebber, ziet het graag gebeuren. Zijn mening erover steekt hij niet onder stoelen of banken. Maar gefrustreerd zou hij zichzelf niet durven noemen. "Dat is geen drijfveer, integendeel. Het lijkt me vooral vermoeiend."

Niet bepaald het weer voor een frisse neus, grijnst Chris Dusauchoit als we het strand op stappen. Mona denkt net het omgekeerde en wil niets liever dan de zilte zee induiken. Het waait hard, maar de herfstzon laat zich voelen. Het duurt niet lang vooraleer Chris het voor bekeken houdt en naar een koffie snakt. Chris is een man van weinig franjes, die al snel zegt waar het op staat. Over zijn privéleven moeten we geen vragen stellen, zegt hij kordaat, maar alweer met de glimlach. Als het over zijn honden gaat, is hij echter een spraakwaterval. Geen wonder dat hij straks met lezingen over zijn nieuwe boek door Vlaanderen trekt.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!