Thalisa Devos

04/05/18 om 07:35 - Bijgewerkt op 03/05/18 om 18:35

Thalisa Devos houdt van chaos, toevallig-heden en onverwachte ontmoetingen. Al bouwt ze af en toe wat structuur in, "om het leven leefbaar te houden". Ze heeft haar draai als journaliste gevonden, maar is vooral trots op haar eigen onlineverhalenplatform The Dreamers.

"Ik heb altijd graag op eigen benen gestaan. Ik studeerde politieke en sociale wetenschappen maar ook film, en vooral de filmwereld intrigeerde me. Maar na een stage bij Budascoop in Kortrijk besefte ik dat het een wereld is waarin je vooral veel vrijwilligerswerk moet verzetten en dat strookte niet met mijn idee van zelfstandig zijn. Ik solliciteerde bij alle Vlaamse kranten- en magazineredacties en kon aan de slag bij Het Laatste Nieuws. Ik leerde er veel maar de job was ook erg stresserend, daarom besloot ik na een paar jaar om als freelancejournalist voort te gaan. Een hele stap, waarvoor ik aanvankelijk...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!