Siska De Meyer: “Mensen helpen om evenwicht te vinden”

© Benny Proot
Nancy Boerjan

Siska De Meyer (41) is gelukkig getrouwd, mama van drie dochters en woont in Meetkerke. Sinds kort heeft ze van haar passie voor gezonde en natuurlijke producten haar job gemaakt: als lifestylecoach wil ze mensen helpen om een gezonde(re) levensstijl na te streven.

“Op De Vitrine breng ik in de eerste plaats het productengamma mee, waar ik volledig achter sta. Het gaat om producten die aloë vera bevatten. Aloë vera is een cactusachtige plant. De gel binnenin is rijk aan uitgebalanceerde voedingsstoffen die heel krachtig met elkaar samenwerken en een gunstige invloed hebben op de gezondheid. De plant bevat eigenschappen die onder andere de immuniteit verhogen, de spijsvertering stimuleren en zorgen voor een fitter gevoel.”

“Eenmaal mensen ervaren wat aloë vera voor hun gezondheid kan betekenen, komt de vraag om op zoek te gaan naar evenwicht tussen werk en privé vaak vanzelf. Ik probeer mensen in hun zoektocht te begeleiden vanuit mijn jarenlange persoonlijke ervaring. Voor mij is gezondheid immers meer dan gezond eten en bewegen. Gezondheid is alle voedingsstoffen opnemen, balans tussen werk en privé vinden, zorg dragen voor je lichaam en zorg dragen voor de natuur.”

www.siskademeyer.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier