Reizen op mannenmaat

15/06/18 om 13:03 - Bijgewerkt om 13:11

Van een namiddagje aan zee tot heuse expedities: wie inspiratie zoekt voor een mannenuitje komt zeker niet van een kale reis thuis. Wij geven alvast een voorsmaakje.

De sportliefhebber: zoef heen en weer op het strand

Trek je er een dagje opuit met je vrienden en wil je eens wat anders? Ga dan naar de kust en laat je in een eenpersoonszeilwagen met drie wielen, een vast zeil van twee tot vijf m² en een stuur in de hand door de wind voortblazen... Blokarten is niet alleen een ideale groepsactiviteit, het is ook makkelijk aan te leren. Na een kwartiertje oefenen scheer je al als een volleerd landzeiler over het strand, en de meeste sessies worden afgesloten met een heuse vriendschappelijke wedstrijd. Blokarten heeft maar één nadeel: tijdens de zomermaanden wordt de sport zelden beoefend omdat het dan te druk is op het strand. Een nieuwe blokartpiste in Oostende, die op zaterdag 16 juni officieel geopend wordt, moet d...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!