Op spokenjacht in Groot-Brittannië

13/10/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 12/10/17 om 10:35

Eind deze maand is het Halloween, een hoogdag voor al wie houdt van griezelen. Krijg je niet genoeg van heksen en mummies? Dan moet je zeker de Eurostar richting donker Engeland nemen, want daar gaat deze feestdag zeker ook niet onopgemerkt voorbij. Wij ontdekten zes plekken met een duister sidderkantje.

Londen - Het spookt in The Langham Hotel

Wie The Langham Hotel in London bekijkt, ziet een groots, elegant gebouw. Maar vergis je niet. Dit eerste 'Grand Hotel' in Europa, gebouwd in 1865, wordt vaak bezocht door... spoken. Wil je er volledig voor gaan? Boek dan kamer 333, 'the most haunted hotel room' van Londen. De kans dat de kamer dubbel geboekt is, is onbestaande, want de meeste gasten - en zelfs het hotelpersoneel - vermijden het liefst deze plaats, waar onder meer de geesten van Napoleon III, een ober met een grote, gapende wonde in zijn gezicht en een dokter die zijn vrouw vermoordde, spoken.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!