Onder de winterse wol

Redactie KW

Terwijl er buiten een wit sneeuwtapijt ligt, kunnen wij ons binnen heerlijk verwarmen onder de zachte warme wol. Laat die kou maar komen!

Chic: luxueuze schaapjes tellen…

Last van slapeloze nachten door rillingen of koude wintervoeten? Dan biedt de Winter Home Collection van het Duitse merk Winter Creation de oplossing. Designer Peter Müller ontwierp een luxueuze wintercollectie voor de slaapkamer, bestaande uit zachte plaids, grote kussens, gezellige poefs en leuke knuffeldieren. Alles is vervaardigd uit imitatiebont, gemaakt van moderne kunstvezels uit Japan. Wedden dat je met dit heerlijk beddengoed meteen in dromenland bent?

Handig: klaar voor een zalig warm autoritje?

Onder de winterse wol

Het is dan misschien wel koud buiten, gelukkig kan je het in de auto heerlijk warm maken. Je hoeft daarvoor de verwarming zelfs geen graadje hoger te zetten. Met deze autokussens in heerlijk zachte wol van het Chinese merk Kawosen rijd je comfortabel tijdens winterse dagen en nachten. Ze zijn vervaardigd uit echt leer, de bovenkant is van Australische schapenvacht. Klaar voor een lekker warm en gezellig autoritje?

Origineel: in een winters jasje

Onder de winterse wol

Binnenkort mogen we de kurken weer laten knallen tijdens de feestdagen. Verras je gasten eens met een heerlijke champagne of een lekker wijntje, gehuld in een winters jasje. Deze wijnfleshoes in bruine tinten van het Belgische merk J-Line is gemaakt uit imitatiebont en geschikt voor verschillende types van flessen. Bovendien is ze een leuk cadeau voor de eindejaarsfeesten.

Comfortabel: zacht voor de billen

Onder de winterse wol

Beschik je thuis over moderne stoelen in een designuitvoering of met een industriële look? Of heb je oude houten of klassieke stoelen zonder kussentjes? Dan kan je ze in een mum van tijd een gezellige winterse uitstraling geven. Het merk Avto Way bracht gloednieuwe stoeltapijtjes op de markt, gemaakt uit wol en pluche. Ze bestaan in verschillende formaten zodat elke stoel zijn passende tapijtje heeft. Ideaal om te relaxen voor de open haard met een spannend boek of voor een knusse feesttafel.

Gezellig: wegdromen tussen wol en pluche

Onder de winterse wol

Je zou het niet meteen denken, maar dit ultrazachte zitkussen is van Zuid-Afrikaanse makelij. Om het koude Europa van lekkere warmte te voorzien, vervaardigde het merk FatSak supergrote wollen zitzakken. Alle kussens van de Flokati Furr Collection zijn gemaakt uit wol en pluche, zodat de warmte van binnenuit behouden blijft. De zakken hebben een diameter van maar liefst 180cm en zijn gevuld met duizenden schuimkorreltjes, die helemaal de vorm van jouw lichaam aannemen. Ideaal om tijdens een koude winteravond zachtjes in te dommelen…