Nuria Gilizintinova: "Stijn en ik hebben elkaar zachter gemaakt"

25/01/19 om 06:00 - Bijgewerkt op 14/02/19 om 11:27

Nuria Gilizintinova heeft er een tijdje naar moeten zoeken, maar met de hulp van de makers van het VTM-programma Blind Getrouwd heeft ze hem dan toch gevonden: haar 'fantastische' man. En dat is hij ruim twee jaar en een zoontje later nog altijd. Het feesten waarvan ze in haar vorige leven zo genoot, heeft ze er enigszins bij ingeschoten. Maar dat deert haar weinig: "Ik was klaar voor iets anders, iets ernstigers."

Een megafan van feestjes, noemt Nuria Gilizintinova zichzelf. En het begrip gaat ruim, zo blijkt al meteen. "Ik heb jarenlang tijdens de weekends in de horeca gewerkt; ik serveerde in brasserie Falstaff in Kortrijk. Zelfs dat voelde voor mij een beetje als feest. Mensen komen doorgaans iets eten om een prettige reden. De sfeer alleen al die in zo'n restaurant hangt, daar geniet ik van. Maar ook alles klaarzetten, het contact met de klanten... Ik doe dat graag. En dan nadien uitgaan natuurlijk! Nu vragen we nog altijd thuis graag gasten, familie en vrienden zijn altijd welkom voor een feestje. En zelf uitgaan doe ik óók graag! Al komt dat laatste er sinds ons zoontje Victor geboren is minder van. Het jongste feest waar we nog eens flink uit de bol zijn gegaan was op de Story Showbizz Awards in de Lotto Arena in Antwerpen begin december."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!