Nieuw, West-Vlaams en inspirerend

02/02/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 01/02/18 om 10:45

West-Vlaanderen is hip en hot, dat bewijzen heel veel ondernemers elke dag in onze provincie. Ook in de voorbije weken openden weer heel wat leuke adresjes hun deuren. Ik maakte een selectie, uiteraard allemaal op basis van het interieur. Drie keer anders, maar ook drie keer superinspirerend. Ga zeker eens langs voor een stevige dosis interieurinspiratie en doe dan ook een babbel met de kick-assmadammen die deze hippe zaken uitbaten!

Kortrijk - Gezelligheid troef bij La Cantina

In Kortrijk is lifestylewinkel Byttebier aan het Vandaleplein een vaste waarde. Sinds kort huisvest de winkel ook een lunch- en koffiebar, genaamd La Cantina. De winkel zelf krijgt met Chapter 4 een nieuwe naam. De uitbaters willen hem laten uitgroeien tot een stadswinkel vol beleving. La Cantina is gezellig, met een haardvuur en een interieur met Scandinavische en landelijke toets. De Byttebiers slaagden erin een interieur te creëren waar jong en oud zich goed bij voelen. Lieve, bekend van haar blog Rue de Surène en haar kookboek De Tafel van Tien, staat achter de potten. Ze tovert heerlijk eenvo...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!