"Na meer dan 40 jaar kennenze 'More than sympathy' nog"

22/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt om 07:11

Komende zondag 24 juni laat Ignace Baert uit Deerlijk zijn succeshit More than sympathy nog eens op het grote publiek los tijdens het event #KWdanst op de Grote Markt van Roeselare. De zanger die zijn muziekcarrière inruilde voor het lesgeven, houdt na al die jaren nog altijd warme herinneringen over aan het nummer.

Ignace Baert, die stamt uit een muzikale familie, nam thuis vaak plaats aan de buffetpiano. Het was ook daar dat zijn hit More than sympathy ontstond, een nummer dat op vandaag nog altijd weerklank vindt op de radio én bij onze lezers, zo bleek uit onze peiling. Ignace, die begin jaren 70 nummers componeerde - onder meer het songfestivalnummer Baby baby voor Nicole & Hugo -, schreef ook een viertal nummers waarmee hij naar de bekende producer Roland Kluger trok. "Ik had van More than sympathy het minst verwachtingen", herinnert hij zich. "Als muzikant vond ik de andere nummers sterker, maar de producer was meteen ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!