Matthias Lens, veel meer dan meneer Laura Lynn

18/05/18 om 06:00 - Bijgewerkt om 14:47

Met zijn accordeon en zijn kamerbrede glimlach ziet Matthias Lens er altijd uit alsof hij in de stemming is voor een fijn feestje. En dat is ook zo, voor en achter de schermen. Maar 'meneer Laura Lynn' is veel meer dan dat. Achter zijn imago van ideale schoonzoon en van feestbeest schuilt een man die in weinig vakjes te stoppen is. Iemand die zich kan uitleven op glijbanen én op de wei van Werchter. "De grootste modderplas wil ik het eerst gehad hebben."

"Feest? Dat is voor mij zeker ook de Spartacus Run van gisteren", bekent Matthias Lens, terwijl hij in zijn onberispelijk jasje zijn blinkende accordeon uit de draagtas haalt. Een schril contrast met een dag eerder, toen hij in Boom tien kilometer en een dozijn hindernissen moest overwinnen en daar met volle teugen van genoot. "Heerlijk vind ik dat, dat afzien, die overlevingsstrijd. De grootste modderplas wil ik het eerst gehad hebben. Verstand op nul en gáán. En tegelijkertijd kan ik enorm genieten van de stilte thuis of in de tuin. Die uitersten vind ik geweldig. Tussenin... is er niet veel." (lacht)
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!