Londen blijft verrassen

09/03/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 08/03/18 om 09:41

Op reis gaan met de trein wordt opnieuw populairder, zeker als het om citytrips gaat. Heel begrijpelijk ook: wie voor de trein kiest, vermijdt de lange wachttijden die vliegtuigreizen met zich meebrengen, hoeft zich geen zorgen te maken over files en komt aan in het hart van de stad waar hij wil zijn. Zoals in Londen, een stad die heel wat meer te bieden heeft dan de Big Ben, rode bussen en de wissel van de wacht voor Buckingham Palace.

Doen - Geniet van het uitzicht op The Shard

Madame Tussauds heb je al tig keer bezocht, op de London Eye zat je de vorige keer en je hebt geen zin in musea? Dan is een bezoekje aan The Shard misschien wel iets voor jou. Op de 69ste verdieping van deze 310 meter hoge glazen wolkenkrabber met de spitse punt van architect Renzo Piano kan je genieten van een adembenemend 360°-zicht op Londen en zijn omgeving. Of klim nog drie verdiepingen hoger naar het skydeck, waar je naast het uitzicht ook kan proeven van twee virtual experience ervaringen. Op The Slide krijg je het gevoel dat je op een reusachtige glijbaan over Londen glijdt, terwijl je in Vertigo ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!