Live in de living

30/11/18 om 07:15 - Bijgewerkt op 29/11/18 om 13:38

Op zoek naar een origineel eindejaarsfeestidee? Eentje dat verrassend, charmant en sfeervol tegelijkertijd is? Wij vonden het gewoon in onze eigen huiskamer: een gezellig en intiem miniconcertje van de Kortrijkse singer-songwriter Jasmien Aernout. Eentje waar het geen twee nummers duurde vooraleer de eerste tranen werden weggepinkt...

Geen gezelliger periode om je schaamteloos thuis op te sluiten dan deze koude herfst- en winterdagen. De combinatie lange werkdagen, vroeg donker en extra vermoeide kinderen zorgt ervoor dat het écht al de moeite moet zijn om er 's avonds opuit te trekken, zeker met de drukke feestdagen in het verschiet. En volk vragen is ook vaak heel wat gedoe: minstens een halve dag koken en poetsen... dat schiet er al eens bij in als je in het weekend van hot naar her moet hollen. Het is iets waar veel dertigers en veertigers mee worstelen, voel ik in mijn omgeving. En ook ik ben ermee opgevoed dat je je gasten maar meteen ook beter een deftig menu voorschotelt. Enkel wat hapjes? Dat is voor zondagmorgen bij het aperitief.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!