Leven, werk en passies van Natasha Dewulf

02/11/18 om 07:15 - Bijgewerkt op 30/10/18 om 19:15

Natasha Dewulf was zo'n meisje dat niks liever deed dan boeken verslinden in de bibliotheek en zelf schrijven, en dat is eigenlijk nog altijd zo. "In mijn eerste boek Shine wil ik aantonen wat het belang is van de juiste keuzes maken, en hoe het gemakkelijker wordt om die te maken door een goeie organisatie."

"Na mijn studies vond ik meteen werk. Ik werkte veel en leefde voluit, niet altijd even gezond, maar ik vond dat ik best goed bezig was. Toch begon ik me na een paar jaar vragen te stellen, ik voelde me vaak moe, zat niet echt goed in mijn vel. Ik zocht naar manieren om daar iets aan te doen en ontdekte zo ayurveda, een Indische traditie die erop gericht is lichaam en geest in evenwicht te brengen. Dat heeft mij geholpen om opnieuw gezond te worden en ik wilde er vervolgens ook graag professioneel mee aan de slag. Niet door de Indische manier van leven te kopiëren, dat lukt ons hier in onze westerse maatschappij toch niet. Maar door de principes die ayurveda hante...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!