Leven, werk en passies van Hanne De Crits

30/11/18 om 07:15 - Bijgewerkt om 10:25

Hanne De Crits heeft een zetel uit haar eigen webshop. Die gebruikt ze echter maar zelden, want de Oostduinkerkse heeft geen zittend gat. Het beste bewijs: de medaille die ze overhield aan een halve marathon. Toch zit ze ook graag met haar neus in de boeken - lees: haar laptop - om zo bij te leren over haar job in de bouwkunde, haar Spaans bij te schaven of lekkere adresjes in de streek op te snorren.

"Ik heb lang gestudeerd - zowel in Brussel, Leuven als Gent - en heb het diploma van industrieel ingenieur in de chemie op zak. Na mijn thesisstage in Mexico kwam ik eerst bij een Oostends bouwbedrijf terecht en nu ben ik zelf de keuring voor betonbescherming en -herstellingen aan het opstarten. Ik schrijf momenteel de reglementen uit, om dan in een latere fase inspecties te gaan uitvoeren en bedrijven te certificeren. Ik volg nog altijd cursussen, zoals Spaans, om mezelf scherp te houden en mij zo interessanter te maken voor de arbeidsmarkt."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!