Leven, werk en passies van Barbara Broucke

03/08/18 om 14:43 - Bijgewerkt om 14:50

Ze vindt het lang niet altijd vanzelfsprekend, maar sinds Barbara Broucke besloot om alleen nog haar hart te volgen, vallen de puzzelstukjes van haar leven als vanzelf in elkaar. En zo ontdekte ze de wereld, haar roeping als make-up artist en zichzelf.

"Ik ben een heel nieuwsgierige mens, ik ben in zowat alles geïnteresseerd. En niet alleen op creatief vlak. Onlangs las ik iets over bitcoins, en dan wil ik daar meer over weten. Ik leer graag bij, wil voortdurend evolueren en groeien als mens. Dat curieuze had ik als kind al, ook al was ik me daar toen minder van bewust. Ik volgde muziek en drummen, woord en drama aan het conservatorium, deed ballet en hiphop, turnde bij Rust Roest, zat in de scouts... Maar toen moest er plots een studierichting gekozen worden, en ik koos zonder veel nadenken voor communicatiebeheer want daar zou ik zeker werk mee vinden. Maar eens die studie af was, zag ik het gewoon niet zitten om ermee aan de slag te gaan."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!