Gerookte eendenborst met blauwaderkaas

30/11/18 om 13:39 - Bijgewerkt op 29/11/18 om 13:43

Filip en Veerle maken gerookte eendenborst met blauwaderkaas.

Filip Callemeyn (49) en zijn vrouw Veerle Van Dousselaere (49) baten al 29 jaar de Bekegemse Foie Gras uit in Bekegem. "Zo'n 30 jaar geleden ging ik op stage in een bedrijf in Frankrijk. Die mensen produceerden foie gras als bijverdienste. Ik wist toen niet eens wat foie gras was", begint Filip. "We zijn klein gestart, ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!