Quinoux Beer

Quinoux Beer

Heule De biertip van deze week van Philippe Verhaest is Quinoux Beer van de Belgian Brew Factory.

Angelo giet magazine in boek

Angelo giet magazine in boek

Bert Vanden Berghe - Onze tuinman Angelo Dorny oogst dezer dagen een nieuw boek: 'De Tuin op Tafel', geïnspireerd op het gelijknamige magazine dat ...

De favoriete restaurants van Jeffrey Bearelle

De favoriete restaurants van Jeffrey Bearelle

Ingelmunster Jeffrey 'Jefferson' Bearelle uit Ingelmunster kennen we vooral als zanger bij Ertebrekers, de funky soulgroep van Flip Kowlier en Peter Lesage met wie hij momenteel werkt aan een opvolger van debuutalbum Otel. Daarnaast maakte hij al tal van podia onveilig met JTOTHEC. Hoewel hij nu in Gent woont, kent Jeffrey ook nog enkele lekkere adresjes in West-Vlaanderen.

Vlaamsche Leeuw Blond

Vlaamsche Leeuw Blond

Wielsbeke Deze keer heeft bierfanaat Philippe Verhaest het over Vlaamsche Leeuw Blond van De Brouwerij van Vlaanderen.

Dagschotels met een verhaal

Dagschotels met een verhaal

"Wie had dat ooit gedacht? Xavier van F.C. De Kampioenen brengt een kookboek uit", schrijft Jeroen Meus in het voorwoord van Dagschotel, het eerste kookboek van Johny Voners. Verwacht echter geen recepten rond bier, maar een unieke ode aan de échte dagschotel.

De favoriete restaurants van Frans Hoorelbeke

De favoriete restaurants van Frans Hoorelbeke

Oostende Frans Hoorelbeke is een van de economische sleutelfiguren van Oostende en werd in maart nog bekroond met een Lifetime Achievement Award op de Oostende Awards. Hij is voorzitter van de raad van bestuur van Daikin Europe, maar je vindt hem ook in de raden van bestuur van de Kamer van Koophandel en werkgeversorganisatie Agoria. Maar als het op lekker eten aankomt, vind je hem vooral in zijn thuisstad Oostende.

De favoriete restaurants van Geert Lambert

De favoriete restaurants van Geert Lambert

Oostende Geert Lambert was ondervoorzitter van de Volksunie toen de partij in 2001 uit elkaar viel. In 2004 volgde hij Els Van Weert op als partijvoorzitter van Spirit. Hij zetelde in de Kamer van Volksvertegenwoordigers en de Senaat en was van 1996 tot 2012 gemeenteraadslid in Oostende, waar hij ook vier jaar lang schepen van Cultuur was. Op vandaag heeft hij de politiek vaarwel gezegd en is hij actief als advocaat.