Kleur en beweging domineren de kapseltrends voor 2018

19/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 18/01/18 om 11:16

De Roeselaarse kapper Philip Noppe viel met zijn creaties al drie keer in de prijzen tijdens de Hairdressers Awards, een wedstrijd die uitgeschreven wordt voor alle kappers in België en Luxemburg. In 2015 werd zijn salon verkozen tot het meest klantvriendelijke in Vlaanderen. En sinds vijf jaar is hij Belgisch ambassadeur voor Label M; regelmatig volgt hij in dat kader intensieve opleidingen aan de bekende Toni&Guy Academy in Londen. Een van zijn kapsels haalde zelfs het jongste lookbook van Toni&Guy. Philip is dus uitstekend geplaatst om ons de nieuwste kapseltrends voor te stellen.

"Welk kapsel iemand goed past, is in de eerste plaats afhankelijk van hoe die persoon eruitziet en van diens persoonlijkheid", benadrukt Philip. "Ook de job die iemand uitoefent, vind ik van belang. Iemand die dagelijks met een computer werkt, knip ik geen halflange pony die voor de ogen valt bijvoorbeeld. Maar rekening houdend met die gegevens, kan je natu...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!