Kenji Minogue: een klets op je bakkes waar je zelf om vraagt

19/05/17 om 07:00 - Bijgewerkt op 18/05/17 om 16:32

Een cd-voorstelling van de geflipte energiebom Kenji Minogue bijwonen, betekent ook dat je allesbehalve moet schrikken als er een stuk rauwe kalkoenfilet, een reusachtige opblaasbare flamingo of de barbaarse barbies zelve boven je hoofd vliegen. Onze man ging kijken in de Vooruit in Gent en hoest nog altijd glitters op.

Onvoorspelbaar. Geflipt. Energiek. Dezelfde woorden komen vaak terug als ik laat vallen dat ik voor het eerst Kenji Minogue aan het werk ga zien. Meestal in combinatie met een veelbetekenend lachje, alsof je voor het eerst naar een studentendoop trekt en niet weet aan wat je je kan verwachten. Het heeft er naar verluidt vaak iets van weg, al zijn vooral frontvrouwen Emilie De Roo en Sarah Vandeursen de losgeslagen, bier zuipende, broek afstekende ambiancemakers van dienst. Of zo lijkt het toch. Want laat u niet vangen aan de vooroordelen die ermee gepaard gaan: achter hen staan ervaren muzikanten die hun sporen al verdiend hebben bij andere bands.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!