Julie Colpaert: "Ik ben altijd verzot geweest op het avontuur"

14/12/18 om 07:15 - Bijgewerkt op 13/12/18 om 11:07

Het record van het aantal deelnames aan De Slimste Mens ter Wereld heeft Julie Colpaert al beet, en als het wat meezit neemt de VTM-journaliste straks ook de titel mee naar huis. Wij ontkurkten al de champagne met haar, want zoals ze zelf ook aangeeft, is er elke dag wel een reden voor een feestje. Julie is een positivo pur sang. "Ik kan echt supergelukkig worden van vriendelijke mensen."

"Vergis je niet, het is bij momenten pokkeheavy", zegt Julie Colpaert als we na het interview terug richting haar werkgever aan de Medialaan rijden. Ze vertelt over hoe het slaaptekort er de eerste jaren van haar moederschap stevig heeft op ingehakt en dat de balans vinden niet altijd even simpel was en nog altijd niet is, zeker met een man die ook actief is in de media. Maar tegen alle verwachtingen, of toch tegen ons vooroordeel in, vindt ze daar op vandaag wel een zeker evenwicht in. Zelfs al ligt tijdens ons gesprek haar gsm nooit ver uit de buurt. Ook thuis, geeft ze toe. "Maar als ik er ben voor mijn kinderen, bén ik er ook."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!