"Het verstand is met de jaren gekomen"

27/04/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 26/04/18 om 10:42

De populaire covergroep Edje Ska & De Pilchards rond zanger-showbeest Jan Vermeersch bestaat tien jaar en viert dat met een Decennial Tour, die hen wellicht ook tot bij jou om de hoek zal brengen.

Naast Jan Vermeersch aka Edje Ska (48) maken Jeroen De Keyser (gitaar), Peter Iterbeke (gitaar), Joachim Delaert (bas) en Kris Loris (drums) de bezetting van De Pilchards compleet. Jacky Klinkers, een dertiger die op hogeschoolniveau een master in drum en klassieke muziek heeft behaald, zorgt er als geluidsman voor dat het publiek alles perfect kan horen. "Voor onze Decennial Tour hebben we eerst vier try-outconcerten gespeeld om alles op punt te stellen", vertelt Jan Vermeersch, een geboren Bruggeling die op vandaag in Ruddervoorde woont. "Er zijn enkele maanden voorbereiding aan voorafgegaan, zelfs nu komen we nog elke zondag samen om een uur of zes te repeteren om de muzikale ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!