Het leven van Isabelle Ysebaert

29/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 27/06/18 om 19:31

Het was even zoeken vooraleer Isabelle Ysebaert haar weg vond in het leven, maar op haar dertigste zit ze beter in haar vel dan ooit. Vanuit het landelijke Portugal bouwt ze op vandaag haar eigen bestaan op als hedendaagse 'digital nomad'.

"Na mijn studies psychologie besloot ik op reis te gaan en woonde daarna een jaar in London waar ik werkte als coach. Terug in België verbleef ik drie jaar in Brussel, samen met mijn lief Alexis uit Parijs, maar ik vond mijn draai niet in mijn job. Ik wist wel dat ik het talent heb om mensen te helpen en dat ik mee door mijn eigen verhaal kennis en ervaring heb in verband met de soms moeilijke relatie die mensen hebben met eten. Mijn passie voor gezond koken, samen met mijn afkeer van de manier waarop de maatschappij op vandaag een schoonheidsideaal doordrukt, bracht me bij het idee om mensen te coachen die op zoek zijn naar een duurzame manier om zich goed in hun vel te voelen. Ondernemen is me niet met d...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!