Het leven van Chrisje Vanhoecke

13/07/18 om 07:00 - Bijgewerkt op 12/07/18 om 13:42

Met opsommen wat Chrisje Vanhoecke nog niet deed ben je sneller klaar dan met wat ze wel al op haar to-dolijst afvinkte. Ze pakt haar hele leven al alles aan wat op haar weg komt, met een ongeziene positiviteit: "Ik ben een buitenbeentje, op elk vlak."

"Ik heb altijd graag grappen uitgehaald. Het drinkgeld dat ik als kind kreeg, ging niet naar snoep. Ik trok ermee naar een winkeltje waar ze allerlei fratsen verkochten. Misschien heeft het er iets mee te maken dat ik geboren ben op 1 april? (lacht) Ik ben altijd blijven lachen, zelfs als het fout gaat, weiger ik pessimistisch te denken. Met ouder worden vermijd ik zelfs contact met mensen die negatief in het leven staan. Ik ben altijd bereid om iemand te helpen, mijn vriendinnen hebben zeker een luisterend oor aan me. Maar een keer het hart gelucht, moeten we gewoon weer verder in het leven, op een positieve manier."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!