Heren, de tijd is rijp voor... een wandelstok

26/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 25/01/18 om 11:19

Alles komt terug. Zelfs de wandelstok als accessoire. En als het van Frans Devos afhangt, heeft straks elke man er eentje om zijn persoonlijkheid mee te onderstrepen. Hij brengt La Canne FR op de markt, een collectie duurzame, lichte en naar eigen smaak te personaliseren wandelstokken.

Mannen in driedelig pak, met mooie hoed of pet op én met een wandelstok. Het zijn beelden die doen denken aan de belle époque, les années folles... Tijden waarin klasse en elegantie hoogtij vierden, en die Frans Devos altijd hebben aangesproken. Hij gaat de deur niet uit zonder pet en wandelstok. De laatste was er vroeger niet bij, maar toen ging Frans op reis naar Kreta: "Ik zag daar al die oude mannen op terrasjes of voor hun huis zitten, stuk voor stuk leunend op de daar typische wandelstok gemaakt uit gekruld olijfhout. Het gemak waarmee ze daar zaten en thee dronken, hun arm in de gekrulde greep... Dát wilde ik ook! Zelfs terug thuis bleef ik rondlope...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!