Herbert Verhaeghe: "Ik zie een feest als een uitstekend bindmiddel"

07/12/18 om 07:15 - Bijgewerkt op 06/12/18 om 12:02

Wat feesten betekent voor de Vlaamse zanger Herbert Verhaeghe? Een beetje van alles eigenlijk. Maar in welke betekenis ook: hij vindt feesten belangrijk. Omdat het een goeie manier is om mensen bijeen te brengen en elkaar echt te ontmoeten. Want daar is nood aan, ondervindt Herbert. Een pleidooi dus voor meer feest: niet te droog, niet te nat, en vooral warm.

Herbert Verhaeghe doet er niet moeilijk over: hij vindt feesten zonder meer belangrijk. Omdat het mensen verbindt, meer dan ooit misschien zelfs, want we zijn met zijn allen toch zó druk bezig. Zelf heeft hij het voorbije jaar 240 keer opgetreden, presenteerde hij programma's voor Radio 2 en Ment-TV en trok hij er af en toe met zijn gezin opuit kwestie van de dingen in balans te houden. "Dus als er dan een feest op de agenda staat, zie ik daarin een uitgelezen kans om de band met familie of vrienden weer even aan te halen. Een feest is een uitstekend bindmiddel: gezellig samen iets eten, een glas drinken, bijkletsen... Nee, mij straf je zeker niet door me uit te nodigen voor een feest."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!