Heleen Dejonghe: " Ik krijg energie als ik sport"

24/11/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 23/11/17 om 11:24

Voor Heleen Dejonghe draait alles rond de juiste balans vinden; tussen sporten, gezond eten maar ook af en toe 'zondigen', en in haar leven als jonge mama. Met haar blog Happy Healthy Home wil ze vooral andere mensen inspireren én helpen op weg naar een gezond leven.

"Ik ben in 2014 gestart met mijn blog. Voornamelijk voor mezelf, om een stok achter de deur te hebben om wat kilootjes te verliezen. Maar ook omdat ik zelf heel graag zaken opzoek rond gezonde voeding. Redelijk wat mensen begonnen mij te volgen en zo ben ik blijven schrijven. Sinds ik mama geworden ben, is mijn blog wel wat meer mama-focused dan vroeger. Ik wil ook niet té veel focussen op gezond, want ik eet niet altijd zo extreem gezond. Mijn man houdt bijvoorbeeld heel erg van vlees en Vlaamse kost en we zoeken dus een gulden middenweg. Ik schrijf de laatste tijd ook wel veel meer persoonlijke teksten, in plaats van informatieve. Zo bundel ik op vrijdag de hoogtepunten van mijn week en ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!