Geen alcohol, maar wel 100 % smaak

09/02/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 08/02/18 om 10:22

Ben je de watertjes en frisdranken al beu na negen dagen Tournée Minérale? Dan komt Hilde Deweer 'to the rescue'. Ze bracht vorig jaar het boek '100 mocktails' uit, waarin ze originele niet-alcoholische aperitieven voorstelt. Met de recepten kan je ook zelf nog eens variëren. Wie durft nog te beweren dat een maand zonder alcohol een saaie bedoening is?

Een passie voor koken en een grote boon voor schrijven. Dat omschrijft lifestyleredactrice Hilde Deweer uit Waregem het best. "Vanuit de uitgeverij kwam de vraag om een boek rond mocktails te maken. Dat sprak me echt aan, want ik hou wel van een culinaire uitdaging. Bovendien bleken er weinig boeken over mocktails op de markt, dus was er nog heel wat onontgonnen terrein", vertelt Hilde. "Het researchen en experimenteren vond ik heel fijn. Ik keek onder meer op sites voor foodpairing om smaken met elkaar te combineren. Ook van mijn dochter kreeg ik heel wat hulp."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!