Exclusief: op de set bij Sandra Bekkari

26/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 25/01/18 om 11:00

Vanaf maandag 29 januari fleurt Sandra Bekkari weer onze vooravond op met haar gezonde en lekkere recepten in 'Open Keuken' op VTM. Wij mochten vorige maand al een kijkje nemen op de set in hartje De Haan, waar ze vier afleveringen op één dag inblikken. Ook dochter Anna mocht meedoen. "Stress? Ja, maar eerder gezonde stress."

"Op tijd eten en rusten, hé", maant regisseur Kurt de babbelgrage Sandra Bekkari aan, een tikkeltje streng maar met de glimlach. Sandra heeft er net de tweede opname van de dag op zitten en is even ontspannen achter als vóór de camera. We bevinden ons in een villa in De Haan, eigendom van een vriendin van Sandra. De ruime keuken vloeit over in de eetkamer en de woonkamer, waar de salontafel wordt ingepalmd door laptops om meteen na de opnames de beelden al in te kunnen laden. We zijn eind december, vlak voor de feestdagen, maar daar is weinig van te merken. De kerstboom werd strategisch opgeschoven en de belichting is zo ingesteld dat het voelt alsof het lente is. En hoewel we de champagne aan de feestdis nog moeten ontkurken, duidt de kalender al februari aan, met in grote letters Tournée Minérale. Op het menu staat dan ook o...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!