"Dit was de best denkbare therapie"

30/03/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 29/03/18 om 09:24

De kans is heel groot dat je na het zien van 'De Columbus' dat zwembad in Turkije deze zomer wijselijk aan je voorbij laat gaan. In het gloednieuwe Eén-programma van Wim Lybaert trekt hij op avontuurlijke roadtrip met een bekende medemens, in een volledig omgebouwde bus, genietend van het goeie leven. "Om los te laten, moet je soms een gevecht met jezelf leveren."

"We rie'en blind, we rie'en tegen olle wiezers in, we zoeken nooit de bane, dat de bane oes mo zelve vindt." Wannes Cappelle bezong het al, Wim Lybaert deed het. In De Columbus breit hij een vervolg aan Het goeie leven. Met elke week een andere bekende gast rijdt hij naar een willekeurig gekozen Europees land, waarbij hij zich door het toeval en een landkaart laat leiden. Columbus was een goed voorbeeld: die voer in 1492 richting Indië en kwam in Amerika terecht. Wim en co wagen zich niet aan een boot, maar reizen met een bus. Maandenlang heeft hij een gedroomd model gezocht en dat vond hij uiteindelijk in... Jabbeke.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!