Dimitri Vantilt: "Dankzij het breakdancen ben ik ook opengebloeid"

27/10/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 26/10/17 om 11:43

Horlogedokter. Dat is wat Taika, de vrouw van Dimitri Vantilt de mensen antwoordt, wanneer ze haar naar Dimitri's beroep vragen. Niet meteen een alledaagse broodwinning. Maar naast 'horlogedokter' verzorgt Dimitri als refueler de brandstofbevoorrading aan de vliegtuigen op de Oostendse luchthaven.

"Destijds heb ik lichamelijke opvoeding gevolgd. Beweging, sport, actief zijn, dat heb ik nodig. Net als sociaal contact en de frisse buitenlucht. En dat heb ik onder meer dankzij mijn job op de luchthaven. Samenwerken met collega's, in alle weersomstandigheden... Ik zou niet de hele dag geïsoleerd in mijn werkruimte kunnen zitten. Daarom wordt mijn beroep van 'horlogedokter' wellicht ook nooit mijn fulltimebezigheid. Ik ben erg graag en gepassioneerd bezig met polshorloges en heb daarvoor ook het nodige geduld en de precisie. Maar dat hou ik geen vijf dagen op zeven vol."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!