"De liefde heeft me altijd gefascineerd"

22/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 21/06/18 om 13:28

"Ik ben niet de eerste om op de dansvloer te springen, maar kan anderen er wel toe aansporen", lacht Luk Alloo, die of het nu over dansen, feesten, werken of simpelweg het leven gaat, altijd weer bij de liefde uitkomt. We keren met hem terug naar Oostende, waar hij uitging en zichzelf naar eigen zeggen leerde kennen. "Zonde om te zien hoe de romantiek van een ogenschijnlijk banaal cafeetje niet meer telt."

Komende zondag vraagt Luk Alloo alle West-Vlamingen ten dans in Roeselare, maar over zijn feestgevoel spreken, doet hij het liefst in Oostende. En het is meteen feest als we door de Stad aan Zee struinen en we twee keer worden aangesproken door een groepje enthousiaste vrouwen. Luk Alloo is de man van de no-nonsenseaanpak, gaat graag met hen op de foto en informeert terloops maar heel gemeend hoe het in de liefde gaat. Een gespreksopener zonder weerga en een techniek die hij naar eigen zeggen ook op feestjes gebruikt.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!