De humor van Hong Kong Dong

19/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 18/01/18 om 10:45

'Touching Underwear'. Neen, wij willen je niet aanzetten tot grensoverschrijdend gedrag. Dat is gewoon de titel van de single die afgelopen zomer gelicht werd uit 'Kala Kala', de opvolger van het vijf jaar oude 'Sweet Sensations' van Hong Kong Dong. "We maken graag zaken met een zekere gelaagdheid."

Een middag in Gent. Afspraak in Shinsen, een hip adresje, met Sarah Yu Zeebroek (33) en haar twee jaar jongere broer Boris. Als ze binnenkomt, blijkt Boris (die dezer dagen ook door het leven gaat als Bolis Pupul, die Charlotte Adigéry assisteert bij WWWater, en ook bij The Germans speelt, red.) verdacht veel op haar vriend Geoffrey Burton, de wijd en zijd gewaardeerde gitarist die de voorbije jaren muzikale assistentie verleende aan een rozenkrans artiesten, variërend van Arno Hintjens over Daan en Triggerfinger tot zelfs Adamo, Grace Jones en de Zwitserse Sophie Hunger. "Mijn broer kan er niet bij zijn, omdat hij momenteel de handen vol heeft met zijn werk voor Deewee Records(het label van de broers Stephen en David Dewaele van Soulwax, red.)," verschoont Sarah Yu zich, "maar ik kan buikspreken voor mijn broer, dus zo erg is dat nu ook weer niet."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!