Bart Kaëll: "Wij dansen aan het eind van het feest niet op tafel"

09/11/18 om 07:15 - Bijgewerkt op 08/11/18 om 10:33

Mensen laten genieten, op een podium of aan tafel: dat noemt Bart Kaëll zijn twee grootste troeven. De op het podium altijd enthousiaste zanger en - wat minder bekend is - in de keuken gepassioneerde hobbykok blijft naast dat podium nog het liefst onder de radar. "Wat ik een feestje noem, zullen andere mensen heel saai vinden, vrees ik."

Als iemand graag een feestneus opzet, dan moet dat Bart Kaëll zijn. Of dat dacht ik tenminste van de zanger die al 35 jaar om het even welke zaal of tent in Vlaanderen in lichterlaaie zet. Niet dus. Bart spreekt zelfs bewust liever af in de stek aan zee die hij samen met zijn man Luc Appermont deelt, want daar zitten we rustig. "Omdat ik - als we afspreken op een plaats waar veel mensen komen - niet goed als eerste naar binnen durf. Dan zou ik je eerst moeten opbellen om te vragen of jij al binnen bent, en waar je zit, zodat ik meteen daar naartoe kan komen. In mijn eentje op café gaan zitten wachten: ik moet er niet aan denken."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!