UITGETEST - Navman Bike 1000, een gps voor je fiets

Sandra Rosseel

Nooit meer verloren rijden met je fiets, onverschrokken onbekende paadjes kunnen inslaan en perfect afstand en tijd kunnen inschatten? Het kan met een fiets-gps. Onze Chef KW Weekend testte de Navman Bike 1000 uit en is helemaal verkocht.

Maud Bekaert: "Ik leef nú, niet gisteren of morgen"

Nancy Boerjan

Maud Bekaert is hen dankbaar, zegt ze: haar ouders omdat ze haar de niet voor de hand liggende keuze lieten maken om letterkapper te worden, en de hoofdredacteur van de Brugse cultuurkrant Exit omdat hij haar vroeg om hem te vervangen bij een interview met schrijver Peter Verhelst. Maud vond de job én de liefde van haar leven.

De wondere wereld van Luc: de Getuigen

Luc Dufourmont

Echt rustig is het nooit in het hoofd van Luc Dufourmont. Sommigen noemen het een afwijking, anderen een gave. In deze column neemt hij ons elke week even mee in zijn denkwereld. Soms grappig en dan weer intriest, maar altijd recht uit het hart en met een flinke dosis buikgevoel.

Stuivekenskerke Ontroerend Goed: Onze-Lieve-Vrouwehoekje

Bert Vanden Berghe

Met een eigenzinnige blik op de vaak vanzelfsprekende pareltjes van on(t)roerend erfgoed trekken fotograaf Pieter Clicteur en journalist Bert Vanden Berghe door West-Vlaanderen.