Zannata-Galloo CT Menen start met gezonde ambitie

09/02/18 om 12:00 - Bijgewerkt om 10:58

Zannata-Galloo CT Menen stelde zijn renners en staf voor aan publiek en pers. Het team investeert zoals vanouds in miniemen, aspiranten, nieuwelingen en juniores. Ook in 2018 wil voorzitter Franky Defever een gedegen jeugdopleiding aanbieden aan die jonge renners.

De voorstelling in cultureel centrum De Steiger begon met een pakkend eerbetoon aan de veel te vroeg overleden Bjarne Vanacker. De talentvolle Torhoutenaar verdedigde in het verleden twee jaar de kleuren van de Menense ploeg. Deze zomer vertelde voorzitter Franky Defever nog dat hij veel potentieel zag in Bjarne en dat die jongen het misschien wel zou schoppen tot prof... "De harde realiteit heeft ons uit onze dromen gehaald. We moeten van elk moment genieten en dit jaar alles uit de kast halen om Bjarne alle eer aan te doen. Onmetelijk karakter haalt het vaak van talent. We moeten onze jongens dus blijven motiveren om hen zo naar grotere prestaties te leiden", vertelt de praeses.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!