Wie is nu de beste van de Stockmans?

27/04/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 25/04/18 om 14:02

De tweelingbroers Abram en Michiel Stockman maken als belofte beiden deel uit van het continentale Tarteletto-Isorex en staan goed hun mannetje tussen de profs. Vader Jan Stockman laat zijn licht schijnen over hen, maar ook over hun jongere zus Julie, dames elite bij Wielervereniging Zeeuws-Vlaanderen.

Hoe kan je Michiel en Abram vergelijken ten opzichte van elkaar?

"Dat is simpel. Ze zijn met een verschil van twee minuten geboren - Abram als eerste - dat is dus een verschil van twee keer niets en dat zal altijd zo blijven. De ene koers is Michiel wat eerder over de meet dan Abram en de andere koers is het dan weer omgekeerd. Ze zitten ook altijd in elkaars buurt in koers en staan nooit echt ver van mekaar in de uitslag. Zo was het ook ook afgelopen weekend in de Driebergenprijs in Harelbeke: Michiel eindigde als 15de, Abram als 21ste. En op het Belgisch kampioenschap vorig jaar in Stabroek was het juist andersom: Abram 6de, Michiel 16de."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!