Vader van Stan Dewulf over zijn vier sportieve zonen: "Vaderdag of Moederdag, we weten altijd wat gedaan"

15/06/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 12/06/18 om 16:46

Ook op de wielerredactie hadden we het idee om de papa's eens in de kijker te zetten. Er zijn namelijk veel vaders die wekelijks het beste van zichzelf geven op twee wielen om hun kinderen trots te maken. Maar er zijn er nog meer die hun eigen sportieve ambities met plezier aan de kant schuiven voor de carrière van hun zoon of dochter. Koen Dewulf, vader van Stan, Flor, Gust en Fons (twee wielrenners en twee voetballers) is daarvan een ongelooflijk straf voorbeeld! En daarom trokken wij op Vaderdag naar het landelijke Stavele om eens te horen hoe hij dat allemaal geregeld krijgt.

Stan Dewulf is bij de meeste wielerkenners al wel bekend. De derdejaarsbelofte van Lotto Soudal U23 geldt al jaren als één van de grootste West-Vlaamse talenten, kroonde zich in 2017 tot eindlaureaat van Westsprint en won vorige maand met Paris-Roubaix U23 nog zijn droomkoers! Een overwinning die uitgebreid werd gevierd met de rest van zijn familie. Voor zijn ouders ook een beloning voor hun vele opofferingen en tijd die ze staken in de hobby van hun oudste zoon.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!