Vader De Neve organiseert koers in Edewalle, zoon koerst mee

09/03/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 07/03/18 om 21:10

Zondag vindt in Kortemark-Edewalle een wedstrijd voor nieuwelingen plaats. Een koers waar ze bij de familie De Neve al lang naar uitkijken, want vader Stijn zit in de organisatie en zoon Arthur komt er aan de start in zijn eerste volledige seizoen als wielrenner.

"Het is het vijfde jaar dat ik mee verantwoordelijk ben voor deze koers", steekt Stijn De Neve (44) van wal. "Toen de vorige organisatie ermee stopte, nam ik samen met Wim Vandecasteele van café De Zoeten Inval en Kevin Gryson over. Sinds kort hebben we ook versterking gekregen van Pol Vandenbroucke. Dit jaar wordt het voor mij dus een heel speciale editie, want mijn zoon Arthur komt aan de start van onze koers. Hij is pas vorig jaar in de zomer beginnen koersen. Of het een parcours op zijn maat is? Dat weet ik niet, want ik weet nog niet wat hem het best liggen. Het is nog zoeken. Maar hopelijk kan hij hier met een mooie prestatie uitpakken."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!