Stan Dewulf is profrijp (maar dat was hij vorig seizoen eigenlijk ook al)

06/04/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 04/04/18 om 15:41

Eind vorig jaar kon Stan Dewulf (20) al bij drie ploegen zijn eerste profcontract ondertekenen, maar de Stavelse universiteitsstudent besloot finaal om nog een derde campagne bij de beloften af te werken. Afgelopen weekend zette de Stavelenaar in de internationaal sterk bezette Triptyque des Monts et Châteaux de puntjes nogmaals op de i. "Ja, Stan wordt sowieso prof in 2019", trapt Wesley Van Speybroeck, zijn ploegleider bij Lotto-Soudal U23, een open deur in.

In maart moesten we in de uitslagen nochtans ver zoeken om Stan Dewulf terug te vinden. "Maar hij verrichte tijdens de eerste wedstrijden van het seizoen dan ook heel wat werk in dienst van de ploeg", merkt Van Speybroeck meteen op. "Werk dat door de meeste mensen niet gezien wordt. Bovendien was Stan ook even buiten strijd door ziekte. Hij heeft echter nooit gepanikeerd. Vorig weekend toonde ons dat hij klaar is voor zijn eerste belangrijke afspraken van 2018."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!