Robbe Debuyck, Wesley Vercamst en Raoul Decraene mikken op het voorjaar

11/01/19 om 08:00 - Bijgewerkt op 09/01/19 om 15:10

Derdejaarsbelofte Robbe Debuyck en tweedejaarsbeloften Wesley Vercamst en Raoul Decraene kunnen met Home Solution-Soenens Cycling Team een mooi programma met onder meer de Road Series U23 en de Nederlandse Topcompetitie afwerken. "We zitten in een ideale omgeving", klinkt het in koor.

Hoe verliep jullie voorbereiding tot nog toe?

Robbe: "Hoe harder je traint, hoe minder je afziet in koers. Ik ben bezig met een zware, maar leuke voorbereiding. Na een stage van twaalf dagen heb ik het eventjes wat rustiger aangepakt, maar intussen vlieg ik er weer in. Ik werk samen met ploegleider Kevin Hulsmans. In het verleden was Tom Steels mijn trainer. Het was niet altijd even simpel om hem te bereiken. Als hij aan de slag was in de Tour, durfde ik hem niet te contacteren. Kevin en ik staan dichter bij elkaar. Ik moet meer duurtrainingen afwerken dan voordien. Hij kent me en zal me dan ook een aangepast wedstrijdprogramma kunnen voorschotelen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!