Rik Roose: "Fantastisch topjaar achter de rug"

09/11/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 07/11/18 om 11:34

Wielerteam Decock-Van Eyck-Devos-Capoen heeft een echt boerenjaar achter de rug. Rumbekenaar Rik Roose is dan ook een uitermate tevreden ploegleider. "Wie zou er niet tekenen om in totaal 119 overwinningen binnen te kunnen halen?"

"Met het seizoen dat onze renners neergezet hebben, moet ik natuurlijk wel tevreden zijn. Wie zou er niet tekenen om in totaal 119 overwinningen binnen te kunnen halen?", aldus Rik Roose. "Daarvan waren er 52 bij de elite zonder contract, in alle bescheidenheid denk ik dat weinig ploegen beter gedaan hebben dit jaar. Met Jens Vandenbogaerde hadden we ook de West-Vlaamse zegekoning én West-Vlaams kampioen in onze rangen, hij telde maar liefst 27 zegestreepjes achter zijn naam. Ook Steven Caethoven, Koen Demuynck en David Geldhof hebben ons de nodige publiciteit bezorgd. Eveneens een topresultaat was de overwinning van Florent Breye in de Internatie in Reningelst, een hoog aangeschreven interclub. Bij de nevenbonden he...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!