Crosser Jonas Quartier wil knallen voor eigen volk

15/06/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 13/06/18 om 13:14

Ook Jonas Quartier hoort dit jaar thuis in het rijtje pechvogels. De junior uit Passendale kende al een kwakkelende crosswinter en ook zijn wegseizoen is nog niet van een leien dakje gelopen. Al sinds het PK op 13 mei rijdt hij rond met een slecht gevoel, maar pas twee weken terug kwam een bacteriële infectie aan het licht. De veldrijder hoopt nu net op tijd hersteld te zijn voor zijn thuiskoers van zondag.

Na een welverdiende rustperiode trad Jonas Quartier op 1 mei terug in competitie. De veldrijder hoopte om een wisselvallige winter achter zich te kunnen laten en zich via een degelijk wegseizoen klaar te stomen voor zijn eerste crossen tussen de beloften. "Mijn winter is inderdaad niet verlopen zoals ik het wou", knikt Jonas. "Door verschillende ziektes en problemen met mijn rug werd het allerminst een topseizoen. De ene week was ik goed, de volgende slecht. Ik kreeg er echt geen constante in", blikt de tweedejaarsjunior terug.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!