Calvin Verbeeck: van de hel naar de hemel

18/05/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 16/05/18 om 13:46

Calvin Verbeeks (16) slechte generale repetitie was een bizarre voorbode van een perfecte uitvoering. Drie dagen na zijn opgave in de Omloop der Drie Provincies in Outrijve kroonde de Lauwse eerstejaarsjunior zich tot de nieuwe provinciale kampioen op de weg .

Calvin was al ruim tevreden over zijn debuut bij de juniores, maar niet meer onverdeeld na Hemelvaartdag. Die dag moest hij, gekweld door helse rugpijn, in de Omloop der Drie Provincies van en naar Outrijve de kopgroep laten rijden op de Kluisberg. Dat kwam hard aan en zadelde hem op met twijfels. Goed dat papa Patrick een osteopaat zocht én vond om zoonliefs achterkant onder handen te nemen. En wat bleek: zijn slechte generale repetitie was de bizarre voorbode van een een West-Vlaamse kampioenentrui én een alleréérste medische controle op zondag. Dat laatste liep niet van een leien dakje. Niet dat hij wat te verbergen had, maar wel omdat Calvin er niet van houdt om in die omstandigheden aangestaard ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!