Belofte Wouter Verhulst rijdt zondag in zijn eigen Oostrozebeke

15/06/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 13/06/18 om 17:23

Wouter Verhulst (19) is de laatste maanden goed op dreef. De tweedejaarsbelofte van Meubelen Gaverzicht-Glascentra liet zich al een paar keer opmerken in zowel de regionale koersen als in het grote werk. Zondag hoopt de Oostrozebekenaar op een goede prestatie voor eigen volk. "Maar dan zal ik geluk moeten hebben", aldus Wouter Verhulst.

"Ik kijk telkens uit naar de koersen in Oostrozebeke, want het is altijd plezant om voor eigen volk te koersen", steekt Wouter Verhulst (19) van wal. "Ook het Herfstcriterium later op het jaar is speciaal om te rijden, want die gaat dwars door het centrum en dan staat er enorm veel bekend volk. Familie, vrienden of gasten waarmee ik nog gevoetbald heb, iedereen staat dan te supporteren. Dat zorgt altijd voor extra motivatie. Hopelijk kan ik zondag een goede koers rijden, maar het wordt niet gemakkelijk. Het parcours is niet zwaar genoeg voor mij. Ik zal dus wat geluk moeten ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!