Wat kan Michael Vanthourenhout zondag in 'zijn' Valkenburg?

02/02/18 om 14:16 - Bijgewerkt om 14:14

En plots stonden de sterren bij die van Marlux-Bingoal weer gunstig. Na zijn derde plek in Hoogerheide is Michael Vanthourenhout (24) zondag immers een te duchten medaillekandidaat op het WK in Valkenburg. "Maar met top vijf zouden we al tevreden zijn", zegt zijn trainer Mario De Clercq.

"Twee weken geleden hebben we Michael naar Calpe gestuurd om er een weekje te trainen in functie van het WK en dat is duidelijk goed aangeslagen", vertelt Mario De Clercq. "Tot de dag voor Nommay heeft hij hard getraind en toch had hij in Frankrijk geen last van die zware arbeid. Positieve signalen. Vorige week hebben we die lijn in iets mindere mate doorgetrokken. En ook dat is goed gelukt. Die derde plaats in Hoogerheide is daar het bewijs van. Deze week hebben we niet meer veel gedaan. Met dit weer moet je sowieso ook niet meer te zot doen. Alleen dinsdag heeft Michael nog een...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!