Mats Vanluchene rijdt volgende week donderdag de interclub van zijn vader

04/05/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 02/05/18 om 19:54

Mats Vanluchene koerst al 15 jaar en is een vaste waarde bij de elite zonder contract. De renner van Meubelen Gaverzicht-Glascentra CT kende in het voorjaar een korte rustpauze wegens een infectie op de luchtwegen. Eind april keerde Mats terug in het peloton en op donderdag 10 mei rijdt hij normaal de interclub in Wielsbeke, een wedstrijd georganiseerd door zijn vader Bernard.

"Vorig jaar kende ik een regelmatig seizoen met een heleboel ereplaatsen. Uitblinkers waren twee tweede plaatsen, de ene in Sinaai en de andere in Moorslede. Ook op mijn 17de stek in de interclub van Geluwe ben ik trots op. Enkel de kers op de taart ontbrak met een overwinning. Net zoals vorig seizoen kreeg ik dit voorjaar te kampen met een infectie op de luchtwegen. Dit komt doordat ik veel buiten ben tijdens mijn werk", vertelt de postbode. "Bovendien sta ik redelijk scherp. Drie weken ben ik buiten...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!