Laurens Couckuyt: "Crossen voor mijn plezier"

11/01/19 om 08:00 - Bijgewerkt op 09/01/19 om 15:19

Na een afwezigheid van bijna twee jaar is Laurens Couckuyt opnieuw in het veld terug te vinden. Een knieblessure en operatie hielden de belofte van Trust MTB Team al die tijd aan de kant. "Het was in het begin vooral weer wat wennen, maar ik amuseer me nog altijd enorm op de fiets", aldus de 21-jarige Tieltenaar, die zich momenteel focust op de examens van zijn laatste jaar industriële productontwikkeling aan de Howest in Kortrijk.

"Het eerste deel van mijn seizoen viel best mee nadat ik bijna twee jaar aan de kant stond met mijn knie", blikt Laurens Couckuyt (21) terug. "De blessure bleef maar terugkeren, waardoor ik anderhalf jaar geleden toch onder het mes moest. Ik heb lang aan de kant gestaan, maar de goesting om te crossen was er nog steeds, waardoor ik in september ben herbegonnen. Veel had ik tijdens de voorbereiding wel niet kunnen trainen door mijn ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!