Joren Touquet is terug van (wel heel lang) weggeweest

03/08/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 01/08/18 om 17:43

Na maanden vol miserie en een uiteindelijk operatie aan de knie hervatte Joren Touquet (25) de voorbije week de competitie. De Wevelgemnaar toonde meteen dat hij het koersen nog niet verleerd is, want hij werd achtste in Moorsele en zevende in Ledegem. "Hopelijk kan ik nog een koers winnen", aldus de elite zonder contract van Wielerteam Decock-Van Eyck-Devos-Capoen, die dit seizoen alleen nog maar het clubkampioenschap gereden had.

"Ik had tijdens de voorbereiding in de winter al gevoeld dat er iets niet juist zat in mijn knie, maar ik dacht dat het vanuit mijn rug kwam", blikt Joren Touquet (25) terug op de voorbije maanden. "Maar na het clubkampioenschap kon ik mijn knie gewoonweg niet meer plooien... Ik liet me onderzoeken, maar we vonden niet meteen wat er aan de hand was. Ik heb eerst drie weken ontstekingsremmers genomen, maar dat hielp niet. Via een andere kinesist kreeg ik dan cortisone ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!